Over ons

AMfish is producent van verse en bereide visproducten. Wij zijn marktleider binnen de Foodservice en bedienen zowel de groothandel, de zorg- en cateringmarkt alsook de retailmarkt. De vis bewerken wij in onze productielocaties in Katwijk.

AMfish is in 2019 ontstaan uit de fusie tussen VisSpecialist Almelo en Vishandel van Meines. Beide visbedrijven hebben een rijke historie en veel ervaring binnen de Foodservice.

In de productiekeuken worden producten ontwikkeld, gestoofd en gegrild. Authentiek, ambachtelijk en vernieuwend. Gebakken vis wordt geproduceerd middels volautomatische baklijnen en daarna direct terug gekoeld, gewogen en verpakt.

Productontwikkeling is een belangrijke pijler binnen onze organisatie. Er worden regelmatig nieuwe, unieke recepturen ontwikkeld. Hierbij valt te denken aan visdelicatessen, eiwitrijke minimaaltijden en nieuwe gebakken visconcepten, zoals het inspelen op de vraag naar glutenvrije producten. Wij leveren maatwerk, of het nu gaat om het aantal stuks per verpakking, vaste prijs per portie, of het leveren van verse dan wel diepgevroren producten.

Het team

Frans Kegge

Managing Directer / Co-founder

Richard van den Berg

Financial Manager
Jan Willem Sipma

Jan Willem Sipma

Sales Manager
Thimoty Zeegers

Thimoty Zeegers

Account Manager

Martin de Heer

Operationeel Manager
Fernando Knosp

Fernando Knosp

Hoofd Bedrijfsbureau/Inkoop
Paul Bastein

Paul Bastein

Meewerkend Voorman
Klaas van Velzen

Klaas van Velzen

Meewerkend Voorman
Claudia Hoogenboom

Claudia Hoogenboom

Verkoop binnendienst
Ton Vervoorn

Ton Vervoorn

Verkoop binnendienst

Calvin Gijzenij

Marketing

Friso in den Bosch

Kwaliteit
keyboard_arrow_up
Translate »