Bereidingswijzen

AMfish levert topkwaliteit producten die met zorg zijn bereid. Daarom geven wij u graag enkele adviezen om de producten het beste tot hun recht te laten komen.

Geef bacteriën geen kans. het product dient voor consumptie volledig verhit te worden. Tot in de kern verhitten tot minimaal 72C.

Bij vis- en visproducten en bij schaal- en schelpdieren bestaat de kans dat, ondanks zorgvuldig fileren en schoonmaken, een producteigen deel (bijv. een graatje of stukje schaal) is achtergebleven.

Rauwe vis

Let op! Mag niet rauw geconsumeerd worden.

Voor het bereiden van rauwe vis zijn 3 opties:

 1. Pocheren
  Verwijder de verpakking. Vul een pan met water. Laat de vis 10 minuten garen op een zacht vuurtje.
 2. Magnetron (650 Watt)
  Verwijder de verpakking. Plaats de producten afgedekt op een bord en verwarm ca. 5 minuten.
 3. Oven (200°C)
  Verwijder de verpakking. Plaats de producten op het rooster of bakplaat met eventueel bakpapier en verwarm ca. 30 minuten in het midden van een voorverwarmde oven.

Gegaarde vis

Voor het bereiden van gegaarde vis zijn 3 opties:

 1. Magnetron (600 Watt)
  Verwijder de verpakking. Plaats de producten op een bord en verwarm ca. 3 minuten.
 2. Magnetron (800 Watt)
  Verwijder de verpakking. Plaats de producten op een bord en verwarm ca. 2 minuten.
 3. Oven (180°C)
  Verwijder de verpakking. Plaats de producten op het rooster of bakplaat met eventueel bakpapier en verwarm ca. 7 minuten in het midden van een voorverwarmde oven.

Gebakken vis

Voor het bereiden van gebakken vis zijn 3 opties:

 1. Airfryer (200°C)
  Voorverwarm de airfryer ca. 3-4 minuten op 200°C. Verwijder de verpakking. Plaats de producten in het mandje van de voorverwarmde airfryer en verwarm ca. 3-4 minuten.
 2. Hete lucht oven (200°C)
  Voorverwarm de oven ca. 7-8 minuten op 200°C. Verwijder de verpakking. Plaats de producten op het rooster of bakplaat met eventueel bak­papier en verwarm ca. 8-10 minuten in het midden van een voorverwarmde oven.
 3. Conventionele oven (220°C)
  Voorverwarm de oven ca. 7-8 minuten op 220°C. Verwijder de verpakking. Plaats de producten op het rooster of bakplaat met eventueel bak­papier en verwarm ca. 8-10 minuten in het midden van een voorverwarmde oven.

Bij vis en visproducten en bij schaal- en schelpdieren bestaat de kans dat, ondanks zorgvuldig fileren en schoonmaken, een producteigen deel (bijvoorbeeld een graatje of een stukje schaal) is achtergebleven.

Gebakken vis tapas

Voor het bereiden van gebakken vis tapas zijn 2 opties:

 1. Oven (200°C)
  Voorverwarm de oven ca. 7-8 minuten op 200°C. Verwijder de verpakking. Plaats de producten op het rooster of bakplaat met eventueel bak­papier en verwarm ca. 5-7 minuten in het midden van een voorverwarmde oven.
 2. Airfryer (200°C)
  Voorverwarm de airfryer ca. 3 minuten op 200°C. Verwijder de verpakking. Plaats de producten in het mandje van de voorverwarmde airfryer en verwarm ca. 3 minuten.
keyboard_arrow_up
Translate »