Bereidingswijzen

AMfish levert topkwaliteit producten die met zorg zijn bereid. Daarom geven wij u graag enkele adviezen om de producten het beste tot hun recht te laten komen.

Geef bacteriën geen kans. Al onze producten dienen voor consumptie verhit te worden tot een kerntemperatuur van minimaal 72 .

Bij vis- en visproducten en bij schaal- en schelpdieren bestaat de kans dat, ondanks zorgvuldig fileren en schoonmaken, een producteigen deel (bijv. een graatje of stukje schaal) is achtergebleven.

Rauwe vis

Let op! Mag niet rauw geconsumeerd worden.

Voor het bereiden van rauwe vis zijn 3 opties:

  1. Pocheren
    Verwijder de verpakking. Vul een pan met water. Laat de vis 10 minuten garen op een zacht vuurtje.
  2. Magnetron (650 Watt)
    Verwijder de verpakking. Plaats de producten afgedekt op een bord en verwarm ca. 5 minuten.
  3. Oven (200°C)
    Verwijder de verpakking. Plaats de producten op het rooster of bakplaat met eventueel bakpapier en verwarm ca. 30 minuten in het midden van een voorverwarmde oven.

Voorgegaarde vis

Voor het bereiden van voorgegaarde vis zijn er 3 opties:

  1. Magnetron (600 Watt)
    Verwijder de verpakking. Plaats de producten op een bord en verwarm ca. 3 minuten.
  2. Magnetron (800 Watt)
    Verwijder de verpakking. Plaats de producten op een bord en verwarm ca. 2 minuten.
  3. Oven (180°C)
    Verwijder de verpakking. Plaats de producten op het rooster of bakplaat met eventueel bakpapier en verwarm ca. 7 minuten in het midden van een voorverwarmde oven.

Voorgebakken vis

Voor het bereiden van voorgebakken vis zijn er 3 opties:

  1. Airfryer (200°C)
    Voorverwarm de airfryer ca. 3-4 minuten op 200°C. Verwijder de verpakking. Plaats de producten in het mandje van de voorverwarmde airfryer en verwarm ca. 3-4 minuten.
  2. Hete lucht oven (200°C)
    Voorverwarm de oven ca. 7-8 minuten op 200°C. Verwijder de verpakking. Plaats de producten op het rooster of bakplaat met eventueel bak­papier en verwarm ca. 8-10 minuten in het midden van een voorverwarmde oven.
  3. Conventionele oven (220°C)
    Voorverwarm de oven ca. 7-8 minuten op 220°C. Verwijder de verpakking. Plaats de producten op het rooster of bakplaat met eventueel bak­papier en verwarm ca. 8-10 minuten in het midden van een voorverwarmde oven.

Bij vis en visproducten en bij schaal- en schelpdieren bestaat de kans dat, ondanks zorgvuldig fileren en schoonmaken, een producteigen deel (bijvoorbeeld een graatje of een stukje schaal) is achtergebleven.

Voorgebakken vistapas

Voor het bereiden van voorgebakken vistapas zijn er 2 opties:

  1. Oven (200°C)
    Voorverwarm de oven ca. 7-8 minuten op 200°C. Verwijder de verpakking. Plaats de producten op het rooster of bakplaat met eventueel bak­papier en verwarm ca. 5-7 minuten in het midden van een voorverwarmde oven.
  2. Airfryer (200°C)
    Voorverwarm de airfryer ca. 3 minuten op 200°C. Verwijder de verpakking. Plaats de producten in het mandje van de voorverwarmde airfryer en verwarm ca. 3 minuten.
keyboard_arrow_up
Translate »